Obavještenja

Osnovne studije
Prezentacija Global UGRAD Program Razmjene

Konkurs za Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) stipendiju otvoren je od 1. novembra 2022. do 15. decembra 2022. za studente osnovnih studija iz Crne Gore. Global UGRAD je jednosemestralni program razmjene u Sjedinjenim Državama koji u potpunosti finansira Vlada SAD, preko Ambasade SAD u Podgorici, a sprovodi organizacija World Learning.

Global UGRAD je program obrazovne i kulturne razmjene koji omogućava mladim liderima da iskuse američki obrazovni sistem i kulturu tokom jednog semestra provedenog na nekom od univerziteta u SAD. Više o samom programu i uslovima zainteresovani studenti mogu pronaći na internet stranici: https://www.worldlearning.org/program/global-undergraduate-exchange-program/, a aplicirati isključivo on-line putem linka: https://webportalapp.com/sp/closed/ugrad_student_application_2023.

Program je otvoren za studente koje ispunjavaju osnovne uslove programa: https://www.worldlearning.org/program-pages/global-ugrad/global-ugrad-students/ svih univerziteta u Crnoj Gori, uključujući sve studijske programe. Ove godine, imamo i dodatna Global UGRAD mjesta, tako da ohrabrujemo sve studente iz Crne Gore koji ispunjavaju uslove da se prijave!

Povezani fajlovi: